Kezelési terv felállítása

Kezelési terv felállítása

Hogyan készül a kezelési terv?

A vizsgálat alkalmával kezelőorvosa feltárja fogászati problémáit és közösen készítik el ez alapján a kezelési tervet. A kezelési terv lényege, hogy az Ön fogászati problémájának ideális megoldása egy szakmailag korrekt tervben legyen foglalva, ami alapján aztán majd a kezelőorvosa lépésről lépésre megvalósítja azt.

A kezelési terv a páciens számára is átlátható és egyértelmű.

A minőségi fogorvosi munka alapja az átgondolt, jól felépített és a páciens által is elfogadott fogászati kezelési terv. A modern fogászati szemlélet előnye az, hogy a fogászati állapotfelmérés, vizsgálat során, fogorvosaink az egész fogazatot, csontozatot vizsgálják és a kezelési tervet a páciens szemszögéből állítják össze.

A fogászati kezelési terv magában foglalja az alkalmazott technológiákat, a felhasználandó anyagokat, a kezelés időtartamát, ütemezését és természetesen mindennek az árait is.

Összetettebb esetekben a fogászati kezelési terv összeállítása egy orvosi konzílium bevonásával történik. A kezelési tervet a páciensnek ideje van alaposan áttanulmányozni és azzal kapcsolatban egy átgondolt helyes döntést hozni.

Ez a precizitás vezet oda, hogy az Mátyus dental garanciát tudjon vállalni az elvégzett munkákra.

Amennyiben Önnek panoráma röntgen vagy képdiagnosztikai felvétel készítésére van szüksége a pontos diagnózis felállításhoz, akkor azt a Mátyus dental rendelőjében elkészítjük.