Realizarea planului de tratament

Realizarea planului de tratament

Cum se realizează planul de tratament?

Cu ocazia consultației medicul Dvs. vă identifică problemele dentare și pe baza acestora realizați împreună planul de tratament. Ideea planului de tratament constă în includerea soluției ideale oferite la problemele Dvs. dentare într-un plan corect din punct de vedere profesional pe baza căruia medicul Dvs. va putea realiza treptat tratamentul.

Planul de tratament este clar și pe înțelesul pacientului.

Baza tratamentelor, activităților stomatologice de calitate o reprezintă planul de tratament dentar bine gândit, bine realizat și acceptat de pacient. Avantajul concepției stomatologice moderne constă în faptul că în timpul examenului stomatologic și în timpul evaluării stării de sănătate dentară medicii noștri dentiști examinează toată dentiția și osatura și realizează planul de tratament din punctul de vedere al pacientului.

Planul de tratament dentar include tehnologiile aplicate, materialele care vor fi utilizate, durata și etapele tratamentului, precum și prețul total.

În cazuri mai complexe realizarea planului de tratament dentar are loc prin implicarea unui consult medical. Pacientul are timp suficient la dispoziție să studieze profund planul de tratament și să ia o decizie corectă și bine gândită în privința acestuia.

Datorită acestei precizii Mátyus dental poate oferi garanție pentru lucrările, tratamentele dentare efectuate.

În cazul în care în vederea stabilirii diagnosticului precis Dvs. aveți nevoie de efectuarea unei radiografii panoramice sau a unei imagini radiologice pentru stabilirea diagnosticului radioimagistic, putem efectua acestea în cabinetul nostru.